0400 648 231

Maanrakennus- ja maansiirtotyöt

Saat yritykseltämme maanrakennus- ja maansiirtotyöt laidasta laitaan turvallisesti, täsmällisesti ja laadukkaasti. Toteutamme muun muassa ojitukset ja ruoppaukset sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Lisäksi hoidamme ammattitaidolla kunnallistekniset kaivuut. 

Talonrakentajat voivat tilata meiltä perustus- ja pohjatyöt kaikenlaisiin rakennuskohteisiin. Mikäli haluat päästä rakentamaan omakotitaloasi mahdollisimman pian, tilaa pohjatyöt taloa varten tiimiltämme.

Monipuolinen koneurakointi

Toteutamme koneurakointia laidasta laitaan, aina maanrakennuksesta erilaisiin kaivuutöihin. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman laajasti ja joustavasti. Toteutamme turvallisesti esimerkiksi tonttipuiden kaadot ja poistot ja hoidamme halutessasi myös puiden kuljetukset. Keräämme myös kannot ja risut puuautolla.
Tarvitsetko apua tien tai pihan talvikunnossapitoon? Monipuolisen kalustomme ansiosta hoidamme sujuvasti muun muassa lumityöt, auraukset ja muun talvikunnossapidon. Pyydä tarjous!

Maa-ainesten myynti ja kuljetukset

Tarvitsetko pihallesi maa-aineksia, kuten soraa, multaa tai kiviainesta? Osta multa ja muut maa-ainekset kätevästi yrityksemme kautta! Hoidamme myös ainesten kuljetuksen täsmällisesti haluamaasi paikkaan.
Muista, että mikäli pihasi kaipaa maanrakennuspuolen osaamista, hoidamme myös maanrakennustyöt pitkällä kokemuksella. Satsaamme monipuoliseen palvelukokonaisuuteen, jonka ansiosta asiakkaamme saavat kaiken tarvitsemansa samalta luotettavalta yritykseltä.